Hoe snel kan ik starten?

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik starten?

Je kunt snel starten met het behalen van je rijbewijs. Bij een proefles bepalen we ongeveer hoeveel lessen je nodig hebt en plannen we de rijlessen in.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja je kunt bij ons in termijnen betalen. Meld je snel aan voor een proefles!

Heb ik altijd een vaste rijinstructeur?

Ja, bij het begin van je proefles t/m het rijexamen heb je altijd dezelfde rijinstructuer die je begeleidt.

Is het mogelijk om mijn rijles af te zeggen?
Als je 24 uur van te voren belt of een bericht stuurt dat je niet kan dan kun je je rijles kosteloos afzeggen.
Kan ik mijn rijbewijs met spoed halen?
Je kunt bij ons je rijbewijs snel halen, dit is afhankelijk van je rij-inzicht en vaardigheden. Ook moeten we rekening houden met de wachttijden voor het rijexamen bij het CBR.
Waarom eerst een proefles?
Door te beginnen met een proefles krijg je inzicht in je rijvaardigheid van de rijinstructeur en weten we hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen.
Rijschool Rahat

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een gratis proefles door te bellen naar 06-34511763 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
ADETUDE
ADETUDE
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Overduidelijk de beste rijschool uit de regio Gorinchem!Zoek jij een goede rijschool in Gorinchem aarzel dan niet om je aan te melden. Ik ken de instructeurs persoonlijk, dit zijn betrouwbare gasten die gewoon kwaliteit willen leveren en de goede naam van de rijschool goed waarborgen.Aanrader dus!
Mm S.
Mm S.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E
Rahat heeft mij vandaag in 4 uurtjes leren brommer rijden en dat deed hij op een hele fijne en luchtige manier met duidelijke aanwijzingen, geduld en af en toe een goeie grap 😉! Ondanks mijn onzekerheid had hij er alle vertrouwen in dat ik ging slagen en dat gebeurde ook. Bedankt Rahat!
Nikki W.
Nikki W.
Hele fijne rij-school, heel tijdje niet meer zitten lessen, theorie verliep bijna en toch hebben ze mij binnen een maand nog mijn rijbewijs kunnen laten halen.
Ronaldo P.
Ronaldo P.
Bij de rijschool van Rahat, leert je enorm veel in een korte periode. De instructeurs hebben topervaring! Wil je een leerzame en leuke plek.Zit je hier zoiezo goed! 👍🏼
ivie O.
ivie O.
Perfecte instructeurs die alles duidelijke en op fijne en nette manier uitleggen!!! Als je je rijbewijs in een keer wil halen dan BEN JE OP HET JUIST ADRES. Ik ben tevreden met mijn keuze om bij RAHAT te zijn. Echt dankjewel vanuit mijn hart
Nabih Z.
Nabih Z.
Instructeurs met aantoonbare kennis en ervaring in het vak. De juiste begeleiding tijdens het theoretische en praktische gedeelte van het behalen van zowel je motor als autorijbewijs. Een aanrader voor jong en oud!
Walid A.
Walid A.
Beste rijschool ooit, goede lessen en altijd gezellig!
Kim
Kim

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Gorinchem en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Gratis proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Coronaproof werkwijze
Meer dan 15 jaar ervaring

Rijschool Gorinchem en omgeving

Bij rijschool Rahat geven we rijlessen in onder andere Gorinchem, Schelluinen, Hardinxveld, Arkel, Sleeuwijk, Werkendam, Woudrichem, Almkerk, Hank, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Meerkerk, LeerdamZaltbommel en nog veel meer

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis proefles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Chat openen
Stel je vraag