Haal snel je rijbewijs

Tarieven en rijlespakketten

Prijzen

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor pakketten

A, A1 & A2

Brommer dagcursus

Bromfiets dagcursus

ALGEMENE TARIEVEN

Automaat pakketten

Losse les Automaat per 50 minuten 65,-
Dubbele lessen van 100 minuten zijn ook mogelijk
Pakket Start 650,-
Pakket Driver 1595,-
Pakket Drivestart 2245,-
Pakket Garant 2895,-
Dagcursus 899,-
Schakel pakketten
Losse les Schakel per 50 minuten 57,50,-
Losse les Schakel per 50 minuten in pakket 55,-
Dubbele lessen van 100 minuten zijn ook mogelijk
Pakket Safe (25 rijlessen) 1670,-
Pakket Go 2185,-
Pakket Drive 2460,-
Pakket Ultimate 2735,-
Dagcursus 799,-
Motor
Losse les per 60 minuten 67,50
Pakket Speedy 1285,-
Pakket Start 990,-
Pakket Zilver 1805,-
Pakket Goud 2130,-
Pakket Diamond 2455,-
Scooter
Bromfietspakkket 499,-
Losse les bromfiets (60 minuten) 60,-
Examens
Los AVB examen 210,-
Los AVD examen 295,-
Los bromfietsexamen 259,-
Los auto praktijkexamen 295,-
Tussentijdse toets 245,-
Bnor/faalangst examen 350,-
Theorie-examen CBR 37,-
Theoriecursus
Auto 99,-
Motor 99,-
Scooter 99,-
Intakeles
Auto 75,-
Motor 85,-

Hoeveel kost een rijbewijs?

Het behalen van een rijbewijs kost naar schatting gemiddeld €2.766,14 (volgens het CBR in 2021). Dit prijskaartje is inclusief 43,2 rijlessen van een uur en het 1,6 keer afleggen van je praktijkexamen en het in 2,4 keer halen van je theorie-examen!

Hoe weet ik hoeveel rijles uren ik nodig heb?

Uit onderzoek van het CBR in 2021 onder examenkandidaten blijkt dat er gemiddeld 43 uur rijlessen nodig is om een rijbewijs te halen. Uiteraard verschilt dit per leerling. Laat je rijinstructeur inschatten hoeveel lessen je nodig hebt; dat is een uitstekend advies! Aan de hand van een vrijblijvende proefles kan jouw rijinstructeur zien hoeveel gemiddeld aantal rijlessen jij nodig zult hebben om te kunnen slagen voor jouw rijbewijs.

Wat kost een rijles per uur bij Rijschool Rahat?

Een lesuur bij Rijschool Gorinchem duurt 50 minuten. Voor een rijles betaal je €55 als deze rijles in een pakket zit. Een losse rijles kost €57,50. De rijlessen voor een automaat rijbewijs en motor rijbewijs verschillen uiteraard.

Wat kost een rijbewijs?

Je kunt bij Rijschool Rahat in Gorinchem en omstreken goedkope rijlessen volgen. Voor de auto rijbewijs kan je al vanaf €1.670 bij ons terecht. Voor de automaat rijlessen starten onze voordelige rijbewijs pakketten al vanaf €1.595,-. Wil jij geen auto, maar een motorrijbewijs? Ook dan kun je voordelige motor rijles pakketten bij ons vinden. 20 motorlessen met AVB & AVD examens inbegrepen kost maar €1805,-! Ben je nog niet oud genoud voor een motor of autorijbewijs, maar wil jij toch graag de weg op met een gemotoriseerd voertuig? Dan is de brommer rijbewijs iets voor jou. Een brommer dagcursus kost bij ons slechts €499,-. Met onze alles-in-één-dag pakket kan je scooter rijbewijs in 1 dag halen!

Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Meerdere rijinstructeurs

Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Gorinchem en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Vrijblijvend intakeles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
 Meer dan 15 jaar ervaring
Rijschool Gorinchem en omgeving

Bij rijschool Rahat geven we rijlessen in onder andere Gorinchem, Schelluinen, Hardinxveld, Arkel, Sleeuwijk, Werkendam, Woudrichem, Almkerk, Hank, Raamsdonksveer, Sliedrecht, Meerkerk, Leerdam en nog veel meer

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Stel je vraag