Haal snel je rijbewijs

Rijschool Zaltbommel en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Zaltbommel zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Onze geschoolde en ervaren rijinstructeurs leren je theorie en praktijk en laten je het juiste gedrag in het verkeer zien. We bieden je een moderne en kortdurende opleiding met examengerichte leermethoden. Het is voor ons bijzonder belangrijk dat elke leerling-bestuurder zich op zijn gemak voelt, plezier heeft en individueel wordt opgeleid.

In onze rijschool begeleiden weg je op weg naar het examen zodat je veilig en verantwoord de weg op kan. Begin vandaag nog met een gratis proefles bij onze rijschool in Zaltbommel en omgeving.

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Voordelig je rijbewijs halen

Onze rijschool geeft al jaren met succes les in Zaltbommel en omstreken. Met veel geduld en jarenlange ervaring bereiden we onze leerling-chauffeurs voor op hun theoretische en praktische examens. We maken je vertrouwd met veel typische rijsituaties en geven je de juiste kennis voor je nieuwe dagelijkse leven als chauffeur.

Persoonlijke begeleiding

Krijg altijd dezelfde ervaren en vriendelijke rijinstructeur.

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij helpen je op weg naar het examen door onze hoge kwaliteit opleidingen.

Prijzen

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor pakketten

Bromfiets dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een gratis proefles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Zaltbommel en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Gratis proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Coronaproof werkwijze
Meer dan 15 jaar ervaring
Rijschool Zaltbommel

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Zaltbommel (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis proefles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Hoe kan ik het snelst mijn rijbewijs behalen?
Je kunt meerdere lessen in de week nemen. Ook kun je gebruik maken van een spoedcursus die wij aanbieden.
Wat wordt de lesauto waarin ik ga rijden?
Dit wordt een Volkswagen. De voorkeur van vele rijscholen, omdat het de auto is waarin je het makkelijkste je rijbewijs kunt behalen.
Wordt de proefles gratis aangeboden of moet ik ervoor betalen?
De proefles wordt gratis aangeboden bij ons en hoeft je dus niet voor te betalen. Maak een afspraak en verken de auto en leer je toekomstige rijinstructeur kennen!
In hoeveel termijnen moet ik een lespakket afbetalen?
Dit kun je het beste bespreken met je rijinstructeur. Alles valt te praten. Wij zijn hier erg soepel in.
Geven jullie ook 's avonds les?
Wij geven ook rijles in de avonden. Bovendien kan je ook les volgen in het weekend. Je hoeft geen vrij te nemen van je werk of school om je rijles te kunnen volgen bij rijschoolrahat.nl.
Stel je vraag