Haal snel je rijbewijs

Rijschool Werkendam en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Werkendam zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Heb je nog geen rijbewijs en wil je snel beginnen met het volgen van rijlessen? Of wil je je motorkennis opfrissen? Samen zorgen we ervoor dat je het plezier van autorijden of motorrijden vindt en dat je veilig de weg op kan.

Bij rijschool Rahat hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van rijlessen in Werkendam en omgeving. Met onze lessen begeleiden we je van de eerste rijles tot en met het rijexamen en beloven we je slechts zoveel lesuren in te plannen als je echt nodig hebt!

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Flexibele lestijden

Welkom bij rijschool Rahat en bedankt voor je interesse. Onze rijschool in Werkendam staat voor ervaring, kwaliteit en veiligheid. Elke dag worden leerlingen succesvol voorbereid op het wegverkeer. Gemotiveerde rijinstructeurs en de nieuwste lesauto’s begeleiden je op weg naar het examen.

Persoonlijke begeleiding

Onze instructeurs zoeken de beste oplossing voor jou en jouw wensen.

Meer dan 15 jaar ervaring

We willen dat je de beste training krijgt met zo min mogelijk rijlessen.

Prijzen

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor pakketten

A, A1 & A2

Bromfiets dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Werkendam en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring
Rijschool Werkendam

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Werkendam (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Hoeveel moet ik jullie betalen voor een intakeles?

Op de tarievenpagina kan je onderaan zien wat een intakeles kost. Een intakeles is bedoeld om een indicatie te kunnen maken van het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben samen met je toekomstige rijinstructeur en om kennis te maken.

Welke auto wordt mijn voertuig tijdens het rijexamen?
Wij geven rijles in Volkswagens. Dus hiermee ga je ook het rijexamen in. Je hoeft bij ons niet te wisselen van auto of rijinstructeur, waardoor je zonder spanning je rijexamen tegemoet kan.
Hoeveel tijd heb ik om mijn lespakket te betalen?
Je kunt je lespakket betalen in termijnen. Wij zijn hier erg soepel in. De termijnen kun je het beste samen met je rijinstructeur bespreken na een gratis proefles.
Hoe lang duurt het voor ik mijn rijbewijs haal bij jullie?
Het hangt natuurlijk wel af van je eigen tempo, maar indien je wenst heb je met een spoedcursus binnen no-time je rijbewijs op zak.
Ik wil les in het weekend. Kan dat bij jullie?
Ook in het weekend begeleiden we je graag naar je rijbewijs. Bij ons hoef je geen planningen te verzetten, omdat wik flexibel zijn met de dagen en de uren.
Stel je vraag