Haal snel je rijbewijs

Rijschool Sliedrecht en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Sliedrecht zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Als rijschool weten we precies hoe we waardevolle kennis niet alleen veilig, maar ook zo goed mogelijk aan jouw kunnen overbrengen. Onze rijinstructeurs zijn hooggekwalificeerd en begeleiden je op weg naar jouw rijbewijs. Weet je precies bij wie je praktische rijlessen zou willen volgen? Kies dan individueel jouw rijinstructeur.

Ons serviceteam staat voor je klaar als je vragen hebt over onze rijschool in Sliedrecht en omgeving. We helpen je graag ter plaatse, online of telefonisch.

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Plan alvast je rijles vooruit

Betrouwbare opleiding en ervaren ondersteuning met onze rijinstructeurs: dat is waar onze rijschool in Sliedrecht voor staat. Wij staan ​​voor je klaar met een breed aanbod aan opleidingen voor auto, motor en bromfiets en tal van diensten. Meld je snel aan voor een vrijblijvende proefles.

Persoonlijke begeleiding

kies voor de grootste en leukste rijschool van Sliedrecht.

Meer dan 15 jaar ervaring

Wordt goed opgeleid met onze ervaren en geduldige rijinstructeurs.

Prijzen

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor pakketten

A, A1 & A2

Bromfiets dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Sliedrecht en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring
Rijschool Sliedrecht

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Sliedrecht (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs behalen?
Ieder individu is anders en heeft een eigen tempo. Wil jij vaart boeken in je eigen tempo? Dat kan! Je kunt een spoedpakket nemen en zo snel mogelijk afrijden.
Mag ik ook in de avond rijlessen nemen?
Ja zeker! Wij geven niet alleen doordeweeks tijdens de werktijden les, maar ook in de avonden. Wil je rijles volgen in het weekend? Dat kan ook!
Is het goed als ik niet in één keer betaal?
Bij rijschoolrahat.nl kan je je lespakket betalen in termijnen. Wij zijn hier erg soepel in en houden er rekening mee dat het niet altijd zo gemakkelijk is om een lespakket in één keer te betalen.
Moet ik gelijk betalen of krijg ik eerst een proefles?

Wij vinden het prettiger als je eerst een intakeles neemt, omdat geld niet voor ons op de eerste plek staat. Voor ons is het belangrijk jij tevreden over ons bent en dat we samen resultaat boeken. Jij je rijbewijs en wij nog een geslaagde leerling erbij.

Geven jullie rijles in een Volkswagen?
Ja. Wij geven inderdaad rijles in Volkswagens. Wij weten uit ervaring dat dit het beste auto is om les mee te geven. De prestaties die worden behaald zijn aanzienlijk hoger en daardoor geven wij les in Volkswagens.
Stel je vraag