Haal snel je rijbewijs

Rijschool Sleeuwijk en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Sleeuwijk zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Tegenwoordig is het rijbewijs en de mobiliteit die daarbij hoort onmisbaar geworden. Ons team van rijschool Rahat in Sleeuwijk wil je snel op weg helpen naar je rijbewijs. Ben je op zoek naar een snelle en goedkope manier om jouw rijbewijs te halen? Dan ben je bij rijschool Rahat aan het juiste adres!

Met meer dan 15 jaar ervaring in rijbewijsopleidingen staan we aan jouw zijde als stabiele partner voor alle aspecten van het volgen van rijlessen voor auto, motor en bromfiets!

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Moderne lesauto’s

Onze rijinstructeurs zijn getraind door middel van voortdurende trainingen en opleidingen om je het best mogelijke leersucces te garanderen op weg naar je rijbewijs. Naast de mogelijkheid om een ​​normaal autorijbewijs te halen, kun je bij ons ook lessen volgen voor motor en bromfiets.

Persoonlijke begeleiding

Een rijschool die vakkundig en intensief voor zijn leerlingen zorgt.

Meer dan 15 jaar ervaring

Al meer dan 15 jaar geven we bij rijschool Rahat rijlessen in Sleeuwijk en omgeving.

Prijzen

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor pakketten

Bromfiets dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een gratis proefles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Sleeuwijk en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Gratis proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Coronaproof werkwijze
Meer dan 15 jaar ervaring
Rijschool Sleeuwijk

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Sleeuwijk (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis proefles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Kan ik meerdere lessen nemen in een week?
Het is bij ons mogelijk om meerdere lessen te nemen in een week. Ook kun je kiezen voor een spoedcursus. Je kunt al gauw je rijexamen tegemoet.
Is het bij jullie mogelijk om de betalingen gedeeltelijk af te lossen?
Wij doen daar niet moeilijk in. Neem een gratis proefles. Kijk wat voor pakket het beste bij je past en bespreek de periode voor de betalingen samen met je rijinstructeur.
Ik wil rijden in een makkelijk bestuurbare auto.
Wij hebben onze keuze neergelegd bij de Volkswagen. Het is niet alleen makkelijk bestuurbaar, maar ook erg behendig en comfortabel. Het is een auto waarmee de kans op slagen voor je rijbewijs aanzienlijk stijgt.
Mag ik ook rijlessen nemen in het weekend?
Wij geven ook in het weekend rijles. Dus het is inderdaad mogelijk om rijlessen te nemen in het weekend.
Geven jullie ook een gratis proefles?
Wij geven uiteraard een gratis proefles. Je kunt meteen al kennis maken met je rijinstructeur en de auto verkennen die je gaat berijden voor het behalen van je rijbewijs.
Stel je vraag