Haal snel je rijbewijs

Rijschool Raamsdonksveer en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Raamsdonksveer zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Jouw professionele en grootste lokale rijschool in Raamsdonksveer en omgeving. Begin vandaag nog met een proefles. Als competente, servicegerichte rijschool zijn we niet voor niets al jaren succesvol. Onze hoogopgeleide rijinstructeurs en medewerkers en doordachte leerconcepten maken ons tot een partner die je goed kan ondersteunen op weg naar je rijbewijs. Je kunt bij ons terecht voor auto, brommer en motorrijles in Raamsdonksveer!

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Plan alvast je rijles vooruit

Wil je zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool in Raamsdonksveer of omgeving die kan overtuigen met positieve resultaten? Dan ben je bij rijschool Rahat aan het juiste adres. Met onze intensieve rijbewijs opleidingen zorgen we ervoor dat je examengerichte rijlessen krijgt en klaar bent voor het examen. Wij adviseren je graag uitgebreid over onze lespakketten.

Persoonlijke begeleiding

kies voor de grootste en leukste rijschool van Raamsdonksveer.

Meer dan 15 jaar ervaring

Goed opgeleid met onze ervaren en vriendelijke rijinstructeurs.

Prijzen

Auto

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor

Pakketten

Rijbewijs A, A1 & A2

Dagcursus

Bromfiets

Dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Raamsdonksveer en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring
Rijschool Raamsdonksveer

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Raamsdonksveer (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Mag ik een meerdere lessen in een week nemen?
Ja zeker! Wij weten maar al te goed dat er veel mensen zijn die zo snel mogelijk hun rijbewijs willen. Daarom is het mogelijk om meerdere lessen te nemen in een week om zo snel mogelijk je rijexamen tegemoet te komen.
Wat wordt de auto waarin ik les ga krijgen?
Wij geven rijles in Volkswagens. Hiermee kun je het snelste leren auto rijden. Het is makkelijk te besturen en zeer gebruiksvriendelijk.
Zijn jullie beschikbaar om in het weekend rijlessen te geven?
Ja hoor. Wij zijn ook beschikbaar in het weekend. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om rijlessen te kunnen nemen. Daarom zijn wij ook beschikbaar in het weekend.
Ik wil niet alles in één keer betalen.
Hoeft ook niet. Je kunt hierover een regeling met ons maken. Wij zijn hier flexibel in. Je hoeft het ons alleen maar te laten weten en we komen er wel samen onderuit.
Wat rekenen jullie aan voor een proefles?

De intakeles prijzen kan je onderaan de tarievenpagina vinden. Je kunt hiervan gebruik maken om je toekomstige rijinstructeur te leren kennen. Ook kun je samen met je rijinstructeur inzien hoeveel lessen je nodig hebt voor het rijexamen.

Stel je vraag