Haal snel je rijbewijs

Rijschool Leerdam en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Leerdam zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring met veel geduld voor onze leerling-chauffeurs, we proberen de opleiding altijd zo kort mogelijk te houden, zodat je snel je rijbewijs kan halen. Het hele team van de rijschool in Leerdam en omgeving streeft altijd naar een prettige en succesvolle begeleiding.

Heb je aanbevelingen of tips, geef dit dan aan ons door zodat we in de toekomst dit verder kunnen verbeteren. We streven naar hoge kwaliteit rijlessen voor auto, motor en bromfiets. Start vandaag nog met een intakeles!

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Voordelig je rijbewijs halen

Een rijbewijs is een officieel certificaat dat een bewijs is om met bepaalde voertuigen in het openbaar verkeer te mogen rijden. Bij ons ben je in ieder geval in goede handen! Bij onze rijschool heb je geen zorgen over het halen van je examen! Omdat het kiezen van de juiste rijschool een kwestie van vertrouwen is, hechten we veel belang aan de kwaliteit van de theoretische en praktische opleiding.

Persoonlijke begeleiding

Krijg persoonlijke begeleiding op weg naar het rijexamen.

Meer dan 15 jaar ervaring

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat je de juiste kennis krijgt.

Prijzen

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor pakketten

A, A1 & A2

Bromfiets dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Leerdam en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring
Rijschool Leerdam

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Leerdam (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Wat voor een auto wordt mijn lesauto?
Dit wordt een Volkswagen. Het is een auto die zeer gemakkelijk is om te rijden en erg comfortabel is. Bovendien is het gemakkelijk om mee te parkeren en behendig in het verkeer.
Ik heb haast. Hoe snel kan ik aan een rijbewijs bekomen?
Bij rijschoolrahat.nl kan je kiezen voor een spoedcursus als je snel je rijbewijs wilt behalen. Je kunt meerdere rijlessen nemen in een week, snel en examengericht rijlessen nemen en in een korte tijd al afrijden.
Is het betalen van een lespakket in termijnen mogelijk?
Ja zeker! Wij zijn hier gemakkelijk in. Enige wat je hiervoor hoeft te doen is het te vragen. Wij zijn er van bewust dat het makkelijker is voor men om dit in termijnen te betalen. Bij ons staat geld niet op de eerste plaats, maar dat je je op je gemak voelt bij ons.
Wat betaal ik voor een proefles bij jullie?

De kosten voor een proefles kan je vinden onderaan de tarieven pagina. Meld je nu aan en maak een afspraak voor een intakeles, zodat je ons zo snel mogelijk kunt leren kennen en wij jou!

Ik zou graag les in het weekend willen krijgen. Kunnen jullie een uitzondering maken?
Hiervoor hoeven wij geen uitzondering te maken, omdat wij graag les in het weekend geven. Zoals we al aangeven zijn wij flexibel. Dit ook met de dagen en tijden van de rijlessen. Flexibiliteit is van belang als je prestatie wilt boeken. Wij willen net zo veel dat jij slaagt voor je rijbewijs als jij dat zelf wilt.
Stel je vraag