Haal snel je rijbewijs

Rijschool Hardinxveld en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Hardinxveld zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Wil je zo snel mogelijk, met veel plezier en zonder omwegen je rijbewijs halen in Hardinxveld? Dan zit je bij ons precies goed! Als rijschool in Hardinxveld en omgeving garanderen we je volledige ondersteuning bij theorie, praktijk en andere vragen. Wij zijn de nieuwe, moderne rijschool in Hardinxveld voor auto, motor en bromfiets.

Je doet praktijkervaring op in onze hoogwaardige en moderne lesauto’s met dubbele pedalen. Als je wilt, kun je ook met een automatisch lesauto lessen volgen in onze rijschool.

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Betalen in termijnen

Wij bieden je de juiste rijlessen op basis van jouw behoeften, niet alleen op weekdagen, maar ook op zaterdag. Op deze manier kunt je je rijbewijs zo snel mogelijk halen. Onze rijinstructeurs worden continu bijgeschoold om de laatste eisen in het wegverkeer op jouw over te kunnen brengen.

Persoonlijke begeleiding

We houden rekening met de leeftijd van elke persoon bij het volgen van rijlessen.

Meer dan 15 jaar ervaring

Praktische training wordt gegeven door rustige en ervaren rijinstructeurs.

Prijzen

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor pakketten

Bromfiets dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een gratis proefles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Hardinxveld en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Gratis proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Coronaproof werkwijze
Meer dan 15 jaar ervaring
Rijschool Hardinxveld

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Hardinxveld (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis proefles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Geven jullie ook 's avonds les?
Wij geven zowel les in de avonden als in het weekend. Wij beseffen dat het niet voor iedereen schikt om doordeweeks tijdens de werkuren rijlessen te volgen.
Wat is het merk van het voertuig waarin de rijlessen worden gegeven?
Wij geven rijlessen in Volkswagens. Het is het meest gebruikte auto door de rijscholen. Dit is natuurlijk geen toeval. Het is een makkelijk bestuurbare auto en je went er erg snel aan.
Moet ik betalen voor een proefles of is het gratis?
Wij rekenen geen kosten aan een proefles. Dit is puur om kennis te maken met je toekomstige rijinstructeur en om een schatting te kunnen maken hoeveel rijlessen je nodig zult hebben.
In hoeveel lessen kan ik mijn rijbewijs halen?
Het hangt af van je eigen leersnelheid en je motivatie. Wil jij je rijbewijs met spoed behalen? Dan kun je bij ons terecht voor een spoedcursus.
Ik wil graag mijn lespakket betalen in delen. Kan dat?
Yes. Het is mogelijk om in een paar delen de betaling van je lespakket te voldoen. Hier doen wij niet moeilijk over. Je kunt de details samen met je rijinstructeur bespreken.
Stel je vraag