Haal snel je rijbewijs

Rijschool Hank en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Hank zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Het is gek hoe de tijd vliegt: we zijn al meer dan 15 jaar rijlessen aan het geven in de plaats Hank. Onze rijinstructeur begeleiden je graag op weg naar je rijbewijs. Heb je vragen over het rijbewijs, dan helpen wij je graag verder en adviseren wij je vakkundig. Ook in de praktische en theoretische rijlessen leer je veel met plezier, zodat je daarna veilig door het verkeer kunt komen. Vraag een gratis proefles aan en leer ons kennen!

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Start met een proefles

Al meer dan 15 jaar tevreden leerlingen die hun rijbewijs hebben gehaald. Jouw uitstekende rijschool in Hank en omgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan een vrijblijvende proefles en krijg persoonlijke begeleiding.

Meer dan 15 jaar ervaring

Instappen, wegrijden en genieten van onbeperkte vrijheid als je je rijbewijs hebt gehaald.

Prijzen

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor pakketten

A, A1 & A2

Bromfiets dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Hank en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring
Rijschool Hank

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Hank (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Kan ik de betalingen verpreiden over een paar maanden?
Wij zijn flexibel op alle vlakken. Het is bij ons mogelijk om een lespakket te betalen in een aantal termijnen. Neem een gratis proefles en bespreek de termijnen samen met je rijinstructeur.
Ik wil met spoed mijn rijbewijs. Hebben jullie daar een speciale aanbieding voor?
Wij geven spoedcursussen voor diegenen die al gauw zelfstandig de weg op willen. Je kunt je pakket zelf samen stellen. Neem een gratis proefles en bekijk samen met je rijinstructeur hoeveel lessen je nodig denkt te hebben.
Zijn jullie ook beschikbaar in het weekend?
Wij houden er rekening mee dat men niet zo veel beschikbaar is doordeweeks. Dus in plaats van te verwachten dat jij tijd moet vrij maken om een rijles te nemen, geven wij ook les in het weekend en in de avonden zodat je op je gemak je rijlessen kunt bijwonen.
In welke voertuig krijg ik rijles?
Onze voertuigen zijn beslist de meest geschikte voertuigen om rijlessen in te volgen. De Volkswagen. Wij zijn ervan overtuigd dat de Volkswagen het beste auto is om je rijbewijs mee te halen.
Wat ben ik kwijt aan een intakeles?

Onderaan de tarievenpagina kan je de kosten vinden voor een intakeles. Wij willen tijdens de proefles een indicatie maken van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Je kunt je rijinstructeur leren kennen en kan zelf de rijlessen bij ons beleven.

Stel je vraag