Haal snel je rijbewijs

Rijschool Dussen en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Dussen zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

De rijschool van Dussen staan ​​al jarenlang lang voor zeer goede theoretische en praktische rijlessen, want met de nieuwste examengerichte rijlessen, een hoge mate van interactiviteit en onze vriendelijke, ervaren rijinstructeurs zetten we alles in het werk om dit doel te bereiken. Kom snel en maak kennis met Rijschool Rahat; begin direct met auto, scooter of motorrijles in Dussen en omgeving!

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Examengerichte rijlessen

Als je meer wilt weten over onze rijschool in Dussen en omgeving helpen we je graag met al jouw vragen omtrent het behalen van je rijbewijs. Wij staan voor je klaar! Onze vriendelijke en ervaren rijinstructeurs helpen je op weg. Haal je rijbewijs dankzij een gediplomeerde leraar en onze kwaliteitsvolle opleidingen.

Persoonlijke begeleiding

Onze professionele rijinstructeurs helpen je op weg naar je rijbewijs.

Meer dan 15 jaar ervaring

Bij ons ben je in goede handen doordat we meer dan 15 jaar ervaring hebben.

Prijzen

Auto

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor

Pakketten

Rijbewijs A, A1 & A2

Dagcursus

Bromfiets

Dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Dussen en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring
Dussen

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Dussen (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Is het bij jullie mogelijk om een spoedcursus te nemen?
Ja zeker! Het komt veel voor dat iemand met een spoed zijn of haar rijbewijs wilt behalen in verband met werk of gewoon omdat die wilt rondrijden met de auto. Wij houden ervan om onze leerlingen te zien tijdens het slagen voor de rijbewijs. Leuk om elkaar tegen te komen in het verkeer.
Weekend schikt mij beter. Geven jullie ook les in het weekend?
Ook dan geven wij rijles! Als ervaren rijinstructeurs weten wij maar al te goed dat doordeweeks niet iedereen even goed schikt en werken wij daarom ook door in het weekend.
Wat wordt mijn auto waarin ik les ga volgen?
Een Volkswagen. Dit is het beste auto waarin je rijles kan nemen. Daarom gebruiken wij ook de Volkswagen om je klaar te stomen voor je rijbewijs. Zodra je erin rijdt, begrijp je onze keuze.
Kan ik de betaling verdelen in termijnen?
Het is zeker mogelijk. Je hoeft het niet in één keer af te lossen. Wij bieden je graag de mogelijkheid dit te doen in termijnen.
Hoeveel betaal ik bij jullie voor een proefles?

De intakeles is bedoeld ter indicatie van het aantal lessen die je nodig zult hebben en zodat je kennis kunt maken met je rijinstructeur. Klik hier voor de prijzen.

Stel je vraag