Haal snel je rijbewijs

Rijschool Brakel en omstreken

Kies voor de nummer #1. Rijschool in de regio Brakel zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij rijschool Rahat

Onze rijschool in Brakel en omgeving ziet zichzelf als een ervaren team en maakt zo een vertrouwde manier van opleiden mogelijk. Wij zijn een CBR erkende rijschool en mogen leerlingen opleiden voor het halen van hun rijbewijs. Je kunt bij ons terecht voor auto, scooter en motorrijles in Brakel en omgeving. We hebben het modernste lesmateriaal. Daarom hebben we een hoog slagingspercentage. En plezier en humor horen er ook bij!

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor en bromfiets
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Examengerichte rijlessen

Eindelijk jouw rijbewijs in handen. Een wens die je met behulp van onze rijschool kunt vervullen! Of het nu gaat om een ​​opleiding voor een auto-, motor- of bromfietsrijbewijs. Je kunt van ons individuele ondersteuning verwachten . Bij rijschool Rahat in Brakel begeleiden ervaren rijinstructeurs je op weg naar je rijbewijs.

Persoonlijke begeleiding

Onze professionele rijinstructeurs helpen je op weg naar je rijbewijs.

Meer dan 15 jaar ervaring

Bij ons ben je in goede handen doordat we meer dan 15 jaar ervaring hebben.

Prijzen

Auto

Schakel pakketten

Automaat pakketten

Motor

Pakketten

Rijbewijs A, A1 & A2

Dagcursus

Bromfiets

Dagcursus

Bromfiets dagcursus
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling
Rijschool Rahat - Geslaagde leerling

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste rijschool in Brakel en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Auto, motor, bromfiets en theorie
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus bij lespakketten Ultimate en Garant
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring
Brakel

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Brakel (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Ik heb het liefst zo snel mogelijk mijn rijbewijs!
Maak je geen zorgen! Bij rijschoolrahat.nl kan je gebruik maken van een spoedcursus. Je wordt zo snel mogelijk voorbereid voor het rijexamen. Meerdere rijlessen in de week mogelijk.
Kan ik ook in het weekend lessen nemen? Want ik werk fulltime doordeweeks.
Wij werken elke dag, zodat jij doordeweeks op je gemak naar je werk of andere bezigheden kunt. Of je nu les in de avond of in het weekend wilt, wij zijn er voor je!
Wat is het beste auto om rijles in te krijgen?
Volkswagen. Daarom geven wij ook les in Volkswagens. Het is makkelijk te gebruiken, parkeert makkelijk, stuurt makkelijk en is ook erg comfortabel.
Kan ik de betaling van een lespakket verdelen?
Wij willen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom is het ook mogelijk om de betaling van je lespakket te verdelen en hoef je het dus niet in één keer te betalen.
Wat zijn de kosten van een proefles?

De kosten van een proefles kan je vinden onderaan de tarieven pagina. Wij wensen hiermee een betere dienst te verlenen door je eerst te leren kennen en jij ons. Alsook willen we een inschatting kunnen maken over het aantal lessen dat je nodig zult hebben.

Stel je vraag