Haal snel je motorrijbewijs

motorRijles Woudrichem

Kies voor de nummer #1. motorrijschool voor motorrijles in Woudrichem en regio zonder wachttijden.

Je motorrijbewijs haal je bij Motorrijschool Rahat

Voel je vrij om binnen te stappen en ontdek de wereld van het rijden met onze ervaren en vriendelijke rijinstructeurs. We begeleiden je niet alleen door de theorie, maar ook door de praktijk, en tonen je hoe je veilig kunt rijden. Met de nieuwste leermethoden en voertuigen bereiden we je grondig voor op het plezier van het rijden en het behalen van je examen. Onze motoropleiding staat hoog aangeschreven vanwege de kwaliteit en volledigheid ervan. Door de uitgebreide professionele ervaring van onze instructeurs wordt het leerproces zeer toegankelijk en ondersteunen ze je op je weg naar het motorrijbewijs. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met een proefles en zet de eerste stap naar jouw motorrijbewijs!

Meerdere rijinstructeurs
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

De #1 voor motorrijles in Woudrichem

Je kunt op ons vertrouwen terwijl je je voorbereidt op het behalen van je motorrijbewijs, en we zijn hier om al je vragen te beantwoorden. Voel je niet gehaast of gestrest: met onze begeleiding hoef je je geen zorgen te maken over de examens. We leggen veel nadruk op effectieve training en het behalen van goede resultaten. Schrijf je in voor een motorrijles in Woudrichem. We staan klaar om deskundig advies met je te delen!

Persoonlijke begeleiding

Bij onze rijschool in Woudrichem en omgeving kun je persoonlijke begeleiding verwachten.

Meer dan 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring, ben je bij ons aan het juiste adres voor je A rijbewijs.

Prijzen

Rijbewijs A, A1 & A2

Motor dagcursus

Motorrijles pakketten

motorrijschool woudrichem
motorrijles woudrichem
motorrijlessen woudrichem
motorrijbewijs woudrichem

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste motorrijles in Woudrichem en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Motor theorie en praktijk
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring

woudrichem

Snel je motorrijbewijs halen in alle regio’s rondom Woudrichem (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Motorrijles Woudrichem

Op zoek naar motorrijlessen in Woudrichem? Dan ben je hier aan het juiste adres! Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij het behalen van je motorrijbewijs, met een sterke nadruk op veiligheid, plezier en vertrouwen op de weg. We zijn allemaal enthousiaste motorrijders en kijken ernaar uit om onze kennis met je te delen.

Bij ons staat jouw leertraject centraal. We leveren op maat gemaakte lessen en persoonlijke begeleiding, zodat je op jouw eigen tempo en op de manier die bij jou past, kunt leren rijden. Naast het aanleren van de basisvaardigheden, benadrukken we ook defensief rijgedrag om jouw veiligheid op de weg te garanderen.

Wil je betrouwbare lesmethoden en instructeurs met ervaring vinden? Dan zit je goed bij Motorrijschool Rahat. We staan bekend als dé rijschool van Noord-Brabant. Als je interesse hebt in het volgen van motorrijlessen in Woudrichem en de omgeving, meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles en ervaar zelf hoe plezierig het is om te leren motorrijden!

motor rijles woudrichem
motorrijschool woudrichem

Je motorrijbewijs halen in een korte tijd

met examengerichte motorrijlessen in Woudrichem

Als je onderweg bent naar het behalen van je motorrijbewijs, moet je twee praktijkexamens afleggen: het voertuigbeheersexamen op een afgesloten terrein (AVB) en het examen voor verkeersdeelneming op de weg (AVD). Elk van deze examens duurt respectievelijk 20 en 35 minuten.

Tijdens jouw motorrijlessen doorloop je diverse fasen, waarin alle aspecten van het motorrijden op een systematische manier worden behandeld. We zorgen ervoor dat je uitgebreid, gestructureerd en veilig wordt voorbereid op het rijden in het verkeer. Je wordt begeleid door een ervaren instructeur die je voortdurend zal bijstaan tijdens het rijden.

Hoog slagingspercentage
Snel op het examen
Examengerichte motorrijlessen

Wil je graag snel je motorrijbewijs (rijbewijs A) halen? We voorzien duidelijke uitleg en zorgen voor een ontspannen en plezierige leeromgeving. Bij ons draait het om persoonlijke begeleiding, veiligheid en kwaliteit tijdens het behalen van jouw motorrijbewijs. Stap voor stap, met een geleidelijke toename in uitdaging, begeleiden we je naar het leukste rijbewijs dat je kunt behalen!

Voorwaarden en categorieën motorrijbewijs

Verken het plezier van motorrijden met Motorrijschool Rahat in Woudrichem! Voordat je de weg op gaat, is het cruciaal om je theoriecertificaat te behalen. Als je nog geen rijbewijs B hebt, is dit een essentiële stap voordat je aan je eerste motorrijles begint. Heb je al wel een rijbewijs? Dan kun je tijdens je praktijklessen ook werken aan het behalen van je theoriecertificaat.

Wil je ontdekken welk motorrijbewijs het beste bij je past? Bij Motorrijschool Woudrichem hebben we motorrijlessen in drie verschillende categorieën, elk met unieke leeftijdsvereisten en voorwaarden. Hier geven we je een overzicht:

  • Rijbewijs A1: Geschikt voor lichte motoren met een cilinderinhoud tot 125 cc en een maximaal vermogen van 11 kW. Je kunt het theorie-examen al doen vanaf 17 jaar, beginnen met rijlessen vanaf 17 jaar en praktijkexamens afleggen vanaf 18 jaar.
  • Rijbewijs A2: Ideaal voor middelzware motoren met een maximaal vermogen van 35 kW. Je kunt beginnen met rijlessen vanaf 20 jaar en praktijkexamens afleggen vanaf dezelfde leeftijd.
  • Rijbewijs A: Voor zware motoren met onbeperkt vermogen. Je kunt starten met rijlessen zodra je 21 bent en praktijkexamens afleggen vanaf 24 jaar.

Zou je graag je Rijbewijs A met Code 80 willen halen? Vanaf 21 jaar kun je lessen volgen op een krachtigere motor. Als je het praktijkexamen met succes afrondt, ontvang je je volledige rijbewijs met de Code 80 beperking. Deze beperking wordt automatisch opgeheven na 2 jaar of zodra je 24 wordt, waardoor je volledige rijbevoegdheid wordt hersteld.

motorrijles woudrichem
motor rijbewijs woudrichem

De vereiste examens voor een motorrijbewijs

Theorie-examen motor

Het is van essentieel belang om te begrijpen dat je niet aan je motorrijbewijs kunt beginnen zonder een geldig theoriecertificaat. Daarom is het verstandig om snel te starten met het bestuderen van de theorie. Je kunt hiermee beginnen zodra je 17 jaar bent. Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig. Je hebt de keuze om zelfstandig te studeren voor het theorie-examen en je daarna aan te melden bij het CBR. Een andere mogelijkheid is om bij ons een theoriecursus te volgen.

Motor praktijkexamens

AVB examen (Voertuigbeheersing)

Ook al heb je geen geldig theoriecertificaat, je kunt toch beginnen met praktijklessen bij het onderdeel voertuigbeheersing (AVB). In de eerste stadia van de motorrijopleiding richten we ons op het verfijnen van je vaardigheden in voertuigbeheersing. Hier leer je onder andere hoe je op een efficiënte manier kunt remmen en sturen.

AVD examen (Verkeersdeelneming)

Nu is het moment aangebroken voor de laatste stap: het motorexamen verkeersdeelneming (AVD). Dit is vergelijkbaar met het verkeersexamen voor je autorijbewijs. Tijdens verschillende lessen zullen we je uitvoerig begeleiden over hoe je veilig kunt deelnemen aan het verkeer op de motor.

Veelgestelde vragen over motorrijles in Woudrichem

Hieronder kun je de veelgestelde vragen over motorrijles in Woudrichem bij onze motorrijschool vinden samen met de antwoorden. Neem gerust contact op bij verdere vragen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Wij bieden de optie aan om je motorrijlespakket in termijnen te betalen. Wij willen dat iedereen met gemak motorrijlessen kan volgen en zijn of haar motorrijbewijs kan behalen.

Wat kost een proefles?

Klik op tarieven voor de kosten van een intakeles. Wij willen dat je kennis met je rijinstructeur maakt, zodat je ons manier van lesgeven kunt beleven. Samen met je rijinstructeur kan je een inschatting maken hoeveel motorrijlessen je ongeveer nodig zult hebben.

Hoe lang duurt het om een motorrijbewijs te halen?

Dit is afhankelijk van je eigen tempo en aanleg om motor te rijden. Voor diegenen die er vaart achter willen zetten, geven wij ook een spoedcursus motorrijbewijs.

Geven jullie alleen doordeweeks motorrijlessen?

Nee. Wij geven ook in het weekend motor rijlessen. Wij willen dat iedereen op de dagen/tijden motorrijles volgt dat men ook uitkomt en geen afspraken of bezigheden hoeft te verzetten.

Stel je vraag