Haal snel je motorrijbewijs

motorRijles Andel

Kies voor de nummer #1. motorrijschool voor motorrijles in Andel en regio zonder wachttijden.

Je motorrijbewijs haal je bij Motorrijschool Rahat

Voel je welkom om bij ons langs te komen en de wereld van het motorrijden te verkennen, begeleid door onze ervaren en vriendelijke rijinstructeurs. We zijn er om je niet alleen te helpen met de theoretische kennis, maar ook in de praktijk, en om je te leren hoe je veilig kunt rijden op een motor. Met behulp van moderne leermethoden en geavanceerde voertuigen bereiden we je grondig voor op het plezier van het rijden en het behalen van je examen. Onze motoropleiding geniet een uitstekende reputatie vanwege de kwaliteit en volledigheid ervan. Dankzij de ruime professionele ervaring van onze instructeurs wordt het leerproces zeer toegankelijk en zullen ze je ondersteunen op weg naar het behalen van je motorrijbewijs. Waarom zou je nog wachten? Begin vandaag nog met een proefles en zet de eerste stap naar jouw motorrijbewijs!

Meerdere rijinstructeurs
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

De #1 voor motorrijles in Andel

Tijdens jouw weg naar het behalen van je motorrijbewijs kun je op ons rekenen. We staan hier klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voel je niet gehaast of gestrest; met onze begeleiding hoef je je geen zorgen te maken over de examens. We leggen sterk de nadruk op doelgerichte training en het bereiken van uitstekende resultaten. Schrijf je nu in voor een motorrijles in Andel. We zijn er helemaal klaar voor om onze professionele adviezen met je te delen!

Persoonlijke begeleiding

Bij onze rijschool in Andel en omgeving kun je persoonlijke begeleiding verwachten.

Meer dan 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring, ben je bij ons aan het juiste adres voor je A rijbewijs.

Prijzen

Rijbewijs A, A1 & A2

Motor dagcursus

Motorrijles pakketten

motorrijschool andel
motorrijles andel
motorrijlessen andel
motorrijbewijs andel

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste motorrijles in Andel en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Motor theorie en praktijk
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring

andel

Snel je motorrijbewijs halen in alle regio’s rondom Andel (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Motorrijles Andel

Ben je op zoek naar motorrijlessen in Andel? Dan ben je hier aan het juiste adres! Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij het behalen van je motorrijbewijs, met een sterke focus op veiligheid, plezier en vertrouwen op de weg. We zijn allemaal enthousiaste motorliefhebbers en kijken ernaar uit om onze expertise met je te delen.

Bij ons draait alles om jouw leerproces. We verzorgen lessen die volledig op jou zijn afgestemd en bieden persoonlijke begeleiding, zodat je op jouw eigen tempo en op de manier die het beste bij je past, kunt leren rijden. Naast het aanleren van de basisvaardigheden, leggen we ook grote nadruk op defensief rijgedrag om jouw veiligheid op de weg te waarborgen.

Als je op zoek bent naar goede lesmethoden en ervaren instructeurs, ben je bij Motorrijschool Rahat aan het juiste adres. We staan bekend als de rijschool van Noord-Brabant. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van motorrijlessen in Andel en omgeving, meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles en ontdek zelf hoe leuk het is om te leren motorrijden!

motor rijles andel
motorrijschool andel

Je motorrijbewijs halen in een korte tijd

met examengerichte motorrijlessen in Andel

Wanneer je werkt aan het behalen van je motorrijbewijs, moet je twee praktijkexamens afleggen: het examen voor voertuigbeheersing op een afgesloten terrein (AVB) en het examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg (AVD). Het eerste examen neemt ongeveer 20 minuten in beslag en het tweede 35 minuten.

Gedurende jouw motorrijlessen doorloop je verschillende stappen waarin alle aspecten van het motorrijden geleidelijk aan worden behandeld. We garanderen dat je zorgvuldig, goed gestructureerd en veilig wordt voorbereid op het deelnemen aan het verkeer. Tijdens het rijden krijg je altijd begeleiding van een ervaren instructeur.

Hoog slagingspercentage
Snel op het examen
Examengerichte motorrijlessen

Ben je van plan om snel je motorrijbewijs (rijbewijs A) te halen? Bij ons ontvang je heldere instructies en creëren we een ontspannen en plezierige leeromgeving. We hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, veiligheid en kwaliteit tijdens je opleiding. Stap voor stap, met uitdagende stappen, begeleiden we je naar het meest opwindende rijbewijs dat je kunt behalen!

Voorwaarden en categorieën motorrijbewijs

Ervaar het plezier van motorrijden bij Motorrijschool Rahat in Andel! Voordat je de weg op gaat, is het van essentieel belang om eerst je theoriecertificaat te behalen. Als je nog geen rijbewijs B hebt, is dit een cruciale stap voordat je aan je eerste motorrijles begint. Als je al wel een rijbewijs hebt, kun je tijdens de praktijklessen ook werken aan het behalen van je theoriecertificaat.

Ben je benieuwd welk motorrijbewijs het beste bij je past? Bij Motorrijschool Andel kun je kiezen uit drie verschillende categorieën motorrijlessen, elk met hun eigen leeftijdsvereisten en voorwaarden. Hier volgt een overzicht:

  • Rijbewijs A1: Geschikt voor lichte motoren met een cilinderinhoud tot 125 cc en een maximaal vermogen van 11 kW. Je kunt het theorie-examen al doen vanaf 17 jaar, beginnen met rijlessen vanaf 17 jaar en praktijkexamens afleggen vanaf 18 jaar.
  • Rijbewijs A2: Ideaal voor middelzware motoren met een maximaal vermogen van 35 kW. Je kunt beginnen met rijlessen vanaf 20 jaar en praktijkexamens afleggen vanaf dezelfde leeftijd.
  • Rijbewijs A: Voor zware motoren met onbeperkt vermogen. Je kunt starten met rijlessen zodra je 21 bent en praktijkexamens afleggen vanaf 24 jaar.

Overweeg je om je Rijbewijs A met Code 80 te behalen? Vanaf 21 jaar kun je lessen volgen op een krachtigere motor. Als je slaagt voor het praktijkexamen, krijg je je rijbewijs met de Code 80 beperking. Na 2 jaar of zodra je 24 wordt, wordt deze beperking automatisch opgeheven en krijg je volledige rijbevoegdheid.

motorrijles andel
motor rijbewijs andel

De vereiste examens voor een motorrijbewijs

Theorie-examen motor

Het is essentieel om te begrijpen dat je niet kunt beginnen met het behalen van je motorrijbewijs zonder een geldig theoriecertificaat. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk te beginnen met het bestuderen van de theorie. Vanaf je zeventiende kun je hiermee van start gaan. Het certificaat blijft anderhalf jaar geldig. Je hebt de optie om zelfstandig te studeren voor het theorie-examen en je vervolgens aan te melden bij het CBR. Een andere mogelijkheid is om bij ons een motortheoriecursus te volgen.

Motor praktijkexamens

AVB examen (Voertuigbeheersing)

Zelfs als je niet over een geldig theoriecertificaat beschikt, kun je van start gaan met praktijklessen in voertuigbeheersing (AVB). In het begin van je motorrijopleiding leggen we de focus op het verfijnen van je motorbeheersing. Hier leer je onder andere hoe je op een effectieve manier kunt remmen en sturen.

AVD examen (Verkeersdeelneming)

Het is nu tijd voor de laatste stap: het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Dit examen lijkt op het rijexamen voor je autorijbewijs. Gedurende verschillende lessen zullen we je grondig begeleiden bij het veilig deelnemen aan het verkeer op de motor.

Veelgestelde vragen over motorrijles in Andel

Hieronder kun je de veelgestelde vragen over motorrijles in Andel bij onze motorrijschool vinden samen met de antwoorden. Neem gerust contact op bij verdere vragen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Wij bieden de optie aan om je motorrijlespakket in termijnen te betalen. Wij willen dat iedereen met gemak motorrijlessen kan volgen en zijn of haar motorrijbewijs kan behalen.

Wat kost een proefles?

Klik op tarieven voor de kosten van een intakeles. Wij willen dat je kennis met je rijinstructeur maakt, zodat je ons manier van lesgeven kunt beleven. Samen met je rijinstructeur kan je een inschatting maken hoeveel motorrijlessen je ongeveer nodig zult hebben.

Hoe lang duurt het om een motorrijbewijs te halen?

Dit is afhankelijk van je eigen tempo en aanleg om motor te rijden. Voor diegenen die er vaart achter willen zetten, geven wij ook een spoedcursus motorrijbewijs.

Geven jullie alleen doordeweeks motorrijlessen?

Nee. Wij geven ook in het weekend motor rijlessen. Wij willen dat iedereen op de dagen/tijden motorrijles volgt dat men ook uitkomt en geen afspraken of bezigheden hoeft te verzetten.

Stel je vraag