Haal snel je motorrijbewijs

motorRijles Almkerk

Kies voor de nummer #1. motorrijschool voor motorrijles in Almkerk en regio zonder wachttijden.

Je rijbewijs haal je bij Motorrijschool Rahat

Kom en ontdek de wereld van het rijden met onze ervaren en vriendelijke rijinstructeurs. We begeleiden je door zowel de theorie als de praktijk, en tonen je de juiste gedragingen voor veilig verkeer. Met de meest recente leermethoden en voertuigen bereiden we je grondig voor op het genot van rijden en het behalen van je examen. Onze motoropleiding staat bekend om zijn kwaliteit en volledigheid. De uitgebreide professionele achtergrond van onze instructeurs maakt het leerproces buitengewoon toegankelijk en ondersteunt je op je weg naar het motorrijbewijs. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met een proefles en zet de eerste stap naar jouw rijavontuur!

Meerdere rijinstructeurs
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen

Over ons

Examengerichte motorrijlessen

We zijn er om je te ondersteunen terwijl je je voorbereidt op het behalen van je motorrijbewijs, en we beantwoorden met plezier al je vragen. Voel je niet gehaast of gestrest: met onze begeleiding hoef je je geen zorgen te maken over de examens. We hechten waarde aan effectieve training en het behalen van goede resultaten. We delen graag deskundig advies met je!

Persoonlijke begeleiding

Bij onze rijschool in Almkerk en omgeving kun je persoonlijke begeleiding verwachten.

Meer dan 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring, ben je bij ons aan het juiste adres voor je A rijbewijs.

Prijzen

Rijbewijs A, A1 & A2

Motor dagcursus

Motorrijles pakketten

motorrijschool Almkerk
motorrijles almkerk
motorrijlessen almkerk
motorrijbewijs almkerk

Google Reviews

“Geslaagde leerlingen”

Bekijk hier ervaringen van geslaagde leerlingen bij rijschool Rahat die bij ons voor hun examen geslaagd zijn of een cursus hebben gevolgd. Snel je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een intakeles door te bellen naar 085 401 73 50 of vul ons formulier in.

 google reviews van rijschool rahat

Rahat is een vriendelijke instructeur die geduldig is en je echt goed uitleg geeft waar nodig. Mijn schoonbroer is hier geweest op mijn advies en hij is in een keer geslaagd voor de motorrijbewijs. Jullie zijn toppers man!
Hendriquez Da S.
Hendriquez Da S.
Zeer goeie rijschool. Legt alles goed uit en neemt de tijd om je het goed uit te leggen en ze kunnen ook goed ingrijpen in de fouten die je maak. Heel vriendelijk en gezellig!
Alcuola T.
Alcuola T.
Een goede rijschool zeker een aanrader!!!
Narjiss C.
Narjiss C.
Zeer professioneel begeleider (Faisel). Duidelijk uitleg, veel geduld. Ben dankbaar, zeker een aanrader!
Diana A.
Diana A.
Een super goede rijschool, en top rijinstructeur ( Faisal)!! Heel veel geduld, en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!!😁
Miranda Z.
Miranda Z.
Heel professioneel. Blij en dankbaar dat ik heb kunnen lessen bij Rijschool Rahat. Examen in 1x mogen halen door de goede begeleiding/uitleg van Faisel. Als ik 1 advies zou mogen geven is dat je de naam veranderd in "#1 Rijschool Rahat".
Daniel
Daniel
Goede rijschool. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader.
amin A.
amin A.
Zeker aan te raden. zeer vriendelijke mensen en erg professioneel.Wij hebben 's avonds laat afspraak gemaak met rijschool Rahat rond 23:00 a 24:00 uur , zij reageerden snel op al onze vragen en ze zijn al hun beloftes na gekomen. Onze dochter heeft binnen paar uurtjes haar brommer certificaat gehaald. Wij zijn speciaal uit Zeeland gekomen voor super vriendelijk meneer Rahat.Complimentjes ga zo door.
Chantall Y.
Chantall Y.
Top 1 Rijlesschool leggen alles goed uit heel top in 1x geslaagd 🥳💪
Mootje M.
Mootje M.
Heb op een hele leuke en fijne manier geleerd om scooter te rijden! Hij kon het zelfs mij leren, dus dan ben je bij Rahat wel echt aan het goed adres😁
Sifra Van A.
Sifra Van A.
Top, het eten was heerlijk
shaker K.
shaker K.
Lessen bij Rahat is super! Bedankt voor de leerzame motorrijlessen!
Karim A.
Karim A.
Bij rahat ben jij op het juiste adres!Rahat is de best!!
Said B.
Said B.
Hele fijne rijschool.... Denkt met je mee, fijne auto, goede instructeurs. Ik heb met plezier hier mijn rijlessen gehad. Ze hebben veel ervaring in les geven.... Dank je wel Rahat... voor alle tips en begeleiding zodat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen....
Maygi L.
Maygi L.
Wollah deze rijschool is beste in een keer geslaagd met afrijden
Robin V.
Robin V.
Ik heb altijd met plezier bij rahat les gehad (theorie en praktijk) . Het was altijd gezellig /leerzaam en zijn manier van doen stond me erg aan. Na de eerste keer geslaagd te zijn kan ik terug kijken op een hele leuke periode. Ik zou Rijschool rahat aan iedereen aanbevelen. Bedankt rijschool Rahat. Amina
Abdelhadi J.
Abdelhadi J.
Na verschillende rijscholen in Gorinchem gesproken te hebben ben ik op advies van een vriend bij Rahat begonnen met lessen voor mijn rijbewijs A. Andere rijscholen zijn het niet geworden omdat ze direct al over pakketten kopen en extra kosten begonnen te rappen. Rahat is ook niet gratis maar stelde de kosten niet op de eerste plaats. Dat vond ik persoonlijk wel prettig. Je hoort veel over woekerpakketen bij rijscholen.Een afspraak voor een proefles was snel gemaakt. De expertise, kwaliteit van de lesvoertuigen (Yamaha MT 07), duidelijke communicatie en prettige begleiding en persoonlijkheid van Rahat heeft me de laatste stukje zelfvertrouwen meegegeven om de stap definitief te nemen. Gelukkig ook maar! In September geslaagd voor mijn rijbewijs A. Uiteraard dankzij de goede lessen van Rahat. Een dikke 10 voor deze rijschool.
Murat A.
Murat A.
Super fijne ervaring gehad met deze rijschool. Goede kwaliteit van de lessen en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader dus!
Dounia E
Dounia E

Persoonlijke begeleiding

De beste motorrijles in Almkerk en omstreken

Meerdere rijinstructeurs
Motor theorie en praktijk
Vrijblijvende proefles
Hoog slagingspercentage
Betalen in termijnen
Flexibel
Persoonlijke begeleiding
Thuis opgehaald en afgezet
Meer dan 15 jaar ervaring

motorrijschool almkerk

Snel je motorrijbewijs halen in alle regio’s rondom Almkerk (+25km)

Snel en voordelig je rijbewijs halen

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vrijblijvende intakeles

Rijschool rahat

Wij staan garant voor rijlessen onder prettige omstandigheden bij TOP instructeurs met meer dan 15 jaar ervaring.

leerlingen

Rijinstructeurs

Examens

Jaar ervaring

Motorrijles Almkerk

Hey daar, als je op zoek bent naar motorrijles in Almkerk, dan ben je hier aan het juiste adres! Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden op weg naar het behalen van je motorrijbewijs, met een sterke focus op veiligheid, plezier en vertrouwen op de weg. We zijn allemaal gepassioneerde motorrijders en we zijn enthousiast om onze kennis met je te delen.

Bij ons staat jouw leerervaring centraal. We leveren lessen op maat en een individuele benadering, waardoor je op je eigen manier en tempo kunt leren rijden. Naast het aanleren van basisvaardigheden, focussen we ook op defensief rijgedrag om jouw veiligheid op de weg te waarborgen.

Als je op zoek bent naar betrouwbare lesmethoden en instructeurs met ervaring, dan ben je bij Rijschool Rahat aan het juiste adres. We hebben een solide reputatie als dé rijschool van Noord-Brabant. Ben je geïnteresseerd in het volgen van motorrijlessen in Almkerk en omgeving? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende proefles en ontdek zelf hoe plezierig het is om te leren motorrijden!

motor rijles almkerk
motorrijschool almkerk

Snel je motorrijbewijs halen

met examengerichte motorrijlessen in Almkerk

Wanneer je je motorrijbewijs wilt behalen, staan er twee praktijkexamens op de agenda: het examen verkeersdeelneming op de weg (AVD) en het examen voertuigbeheersing op een afgesloten terrein (AVB). Deze examens duren respectievelijk 20 en 35 minuten.

Onze motoropleiding is gestructureerd in verschillende stappen, waarbij alle aspecten van het motorrijden logisch worden behandeld. We zorgen ervoor dat je goed, gestructureerd en veilig wordt voorbereid op het deelnemen aan het verkeer. Je krijgt les van een ervaren motorrijder die je altijd op de motor zal begeleiden.

Hoog slagingspercentage
Snel op het examen
Examengerichte motorrijlessen

Wil je snel je motorrijbewijs categorie A halen? Wij leggen alles helder uit en creëren een ontspannen en plezierige sfeer. Bij ons staat persoonlijke begeleiding, veiligheid en kwaliteit voorop bij het behalen van jouw motorrijbewijs. Stap voor stap, met een geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad, brengen we je naar het leukste rijbewijs dat je kunt behalen!

Voorwaarden en categorieën motorrijbewijs

Ontdek de wereld van motorrijden met Rijschool Rahat in Almkerk! Voordat je de weg op gaat, is het belangrijk om je theoriecertificaat A te behalen. Als je nog geen rijbewijs B hebt, is dit een essentiële stap die je moet volgen voordat je aan je eerste motorrijles begint. Heb je al wel een rijbewijs? Dan kun je tijdens je praktijklessen ook werken aan het behalen van je theorie.

Benieuwd welk motorrijbewijs het beste bij jou past? Bij Motorrijschool Rahat in Almkerk geven wij motorrijles voor drie verschillende categorieën, elk met specifieke leeftijdsvereisten en voorwaarden. Hieronder geven we je een overzicht:

  • Rijbewijs A1: Geschikt voor lichte motoren met een cilinderinhoud tot 125 cc en een maximaal vermogen van 11 kW. Je kunt het theorie-examen al doen vanaf 17 jaar, beginnen met rijlessen vanaf 17 jaar en praktijkexamens afleggen vanaf 18 jaar.
  • Rijbewijs A2: Ideaal voor middelzware motoren met een maximaal vermogen van 35 kW. Je kunt beginnen met rijlessen vanaf 20 jaar en praktijkexamens afleggen vanaf dezelfde leeftijd.
  • Rijbewijs A: Voor zware motoren met onbeperkt vermogen. Je kunt starten met rijlessen zodra je 21 bent en praktijkexamens afleggen vanaf 24 jaar.

Als je geïnteresseerd bent in het Rijbewijs A met Code 80, dan kun je lessen volgen op een zwaardere motor vanaf 21 jaar. Na succesvolle afronding van het praktijkexamen ontvang je je volledige rijbewijs met de Code 80 beperking. Deze code komt te vervallen na 2 jaar of zodra je 24 wordt, waardoor je volledige rijbevoegdheid wordt hersteld.

motorrijles almkerk
motor rijbewijs almkerk

Alle Examens voor motorrijbewijs

Theorie-examen motor

Het is belangrijk om te weten dat je geen motorrijbewijs kunt behalen zonder een theoriecertificaat, dus het is verstandig om snel met de theorie te beginnen. Je kunt hiermee beginnen zodra je 17 bent. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Je hebt de mogelijkheid om zelf te studeren voor je theorie-examen en je vervolgens bij het CBR aan te melden. Als alternatief kun je er ook voor kiezen om bij ons een theoriecursus te volgen.

Praktijkexamens motor

AVB examen (Voertuigbeheersing)

Bij de voertuigbeheersing (AVB) kun je zelfs zonder het theoriecertificaat starten met praktijklessen. In de eerste lessen van de motorrijopleiding concentreren we ons op de vaardigheden van voertuigbeheersing. Hier leer je onder andere hoe je goed kunt remmen en sturen.

AVD examen (Verkeersdeelneming)

Bij het motorexamen verkeersdeelneming (AVD) is de laatste fase aangebroken. Dit kun je vergelijken met het verkeersexamen voor je autorijbewijs. Gedurende een aantal lessen zullen we je uitgebreid onderwijzen over het deelnemen aan het verkeer op de motor.

Veelgestelde vragen over motorrijles in Almkerk

Hieronder kun je de veelgestelde vragen over motorrijles in Almkerk bij onze motorrijschool vinden samen met de antwoorden. Neem gerust contact op bij verdere vragen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Wij bieden de optie aan om je motorrijlespakket in termijnen te betalen. Wij willen dat iedereen met gemak motorrijlessen kan volgen en zijn of haar motorrijbewijs kan behalen.

Wat kost een proefles?

Klik op tarieven voor de kosten van een intakeles. Wij willen dat je kennis met je rijinstructeur maakt, zodat je ons manier van lesgeven kunt beleven. Samen met je rijinstructeur kan je een inschatting maken hoeveel motorrijlessen je ongeveer nodig zult hebben.

Hoe lang duurt het om een motorrijbewijs te halen?

Dit is afhankelijk van je eigen tempo en aanleg om motor te rijden. Voor diegenen die er vaart achter willen zetten, geven wij ook een spoedcursus motorrijbewijs.

Geven jullie alleen doordeweeks motorrijlessen?

Nee. Wij geven ook in het weekend motor rijlessen. Wij willen dat iedereen op de dagen/tijden motorrijles volgt dat men ook uitkomt en geen afspraken of bezigheden hoeft te verzetten.

Stel je vraag